dimecres, 7 de gener del 2015

APPS 7

APPS 6.1
.Aqui et presento el joc "Cytus":

La història gira al voltant de la protagonista, Vanessa, que viu en un món del segle XXII on els robots amb els records humans són els éssers sensibles només restants, mentre que els éssers humans que viuen són assassinats per un virus mutant. Causa de l'espai limitat de memòria, les emocions humanes s'emmagatzemen en forma de música en "Cytus", i per tocar les cançons, els robots són capaços de reviure les seves emocions humanes. La parcel·la compta amb el desastre i la lluita del protagonista amb la identitat. 

El principal mode de joc de Cytus compta amb l'escaneig de línia activa, una línia de color negre que es mouen amunt i avall per la pantalla.  El jugador giri objectes circulars, denominat Notes, com la línia d'escaneig actiu passa per sobre d'ells, seguint la música.
S'utilitzen tres tipus de notes. The Click Nota, una sola nota circular, requereix tocar l'objecte en el temps. La Nota Drag, una pista contínua de notes, requereix arrossegant al llarg de la pista. La Nota de retenció, una nota amb un mesurador de cinta estesa, requereix la celebració de més de la nota fins que s'ompli el mesurador. Notes a ser colpejat com la línia de pujades són de color blau i morat, mentre que els que com les gotes de línia són de color groc i verd. 
Em sembla un joc molt entretingut, té una musica variada i motivadora a més que amaga una bona historia. Només hi ha que descarregar-lo i posar el teu compte de Google per poder-hi jugar.

Aquí deixo el link:  CYTUS.

                                                                                                                                             N.C: 4 d´ESO